Beetle Revival | Volkswagen Beetle Cabrio Retro editions

Tijdens de LA AutoShow heeft Volkswagen een drietal retro edities van de nieuwe Beetle Cabriolet aangekondigd.

VW gaat dus retro en terug in de tijd met drie speciale versies van de Beetle Cabriolet die ieder de stijl van een bepaald decennium reflecteren.

Als eerste komt er een stijlvolle 50’s Edition met chromen spiegelkappen, zwarte cabriokap en ‘Monochrome Black’ lak. Meest opvallende aan deze versie zijn natuurlijk de ‘Circle Black’ 17” –inch velgen.

Voor een decennium later is er de 60’s Edition. Deze versie heeft een sportievere inslag dankzij een Denim Blue’ of ‘Candy White’ carrosseriekleur in combinatie met zwarte kap. Standaard zijn hierbij sportstoelen die bekleed zijn met een combinatie van zwart/blauw Vienna leer.

Tot slot is er nog de 70’s Edition. Deze versie is de meest elegante versie van de drie en dat is te zien in de ‘Toffee Brown Metallic’ kleur, gecombineerd met passende velgen en een beigekleurige kap. Ook hier zijn met leer beklede sportstoelen standaard.

Deze drie versies zullen zoals het er nu naar uitziet ook in Nederland geleverd gaan worden. Verwacht de nieuwe Beetle in  Februari van volgend jaar bij de dealers. Ruim op tijd voor de zomer dus.