De nieuwe Mercedes C-klasse Estate met AMG-Line

Nadat Mercedes al eerder voor de nieuwe C-klasse Limousine een AMG-Line exterieur pakket liet zien, kon je er natuurlijk op wachten totdat er ook een dergelijk pakket voor de nieuwe Estate (T-Model) zou komen.

Dat komt er dus en op de foto’s is te zien dat de nieuwe C-klasse Estate dankzij dit pakket een lekker dynamisch uiterlijk meekrijgt.

Mercededs C-klasse Estate rood AMG line 2015 04

Zo staat het model standaard op 18”-inch lichtmetalen velgen voorzien van 5 spaken (19”-inch meerspaaks is overigens optioneel) en zijn zaken als een sportieve grille voorzien van 2 lamellen en uitgevoerd in Iridium zilver, aluminium dakrails en aluminium raamomlijsting aanwezig.

Mercededs C-klasse Estate rood AMG line 2015 06

Geperforeerde remmen aan de voorkant, remklauwen voorzien van het opschrift Mercedes-Benz en twee in de achterbumper geïntegreerde eindstukken voor de uitlaat maken het geheel compleet. Voor de dieselversies zijn die overigens niet functioneel, de uitlaatgassen van die versies worden via een uitlaat aan de onderkant net achter die bumper naar buiten geleid.

De prijs van het pakket is nog niet bekend, maar voor de sedanversie moet je rekenen op 2.783,- euro. Meer informatie over die versie vind je overigens hier.

Mercededs C-klasse Estate rood AMG line 2015 02 Mercededs C-klasse Estate rood AMG line 2015 01 Mercededs C-klasse Estate rood AMG line 2015 05

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: