Opel Exclusive: keuze uit onbeperkt aantal kleuren en drie afwerkingen voor nieuwe Insignia

Individualiseren is tegenwoordig een gouden business, ook in de autobranche. Kijk maar eens naar Mercedes met AMG en Designo, BMW met M-Performance en Individual of de koning van het personaliseren: de Exclusive-afdeling van Porsche.

Ook de gevestigde middenklasse is dat niet ontgaan en dus heb je Citroën met DS en Ford dat veel verwacht van het Vignale-label. Ook Opel gaat daar nu in mee en gaat voor meer onderscheid zorgen.

Tegelijk met de nieuwe Insignia debuteert namelijk het nieuwe Opel Exclusive-programma. Daarmee kan de koper zijn Insignia (later dit jaar) naar eigen smaak laten uitvoeren.

Opel Exclusive-klanten kunnen kiezen uit een onbeperkt aantal kleuren en drie afwerkingen: tri-coat-lak heeft een innovatieve mix waarmee de lak de intense, diepe glans van driecomponentenlak heeft, de metallic-lak zorgt voor een sprankelende weerkaatsing van het licht en de pearl-lak met uiterst fijne kristallen zorgt voor een bijzondere parelmoerachtige glans.

Opel Exclusive breidt het aantal mogelijkheden om de auto naar de smaak van de klant aan te passen, later verder uit, met onder meer lederen interieurbekleding, keuze uit diverse modellen lichtmetalen wielen en designelementen die zijn voorbehouden aan Exclusive-klanten.

Als onderdeel van Opel Exclusive onderzoekt Opel de mogelijkheden van bijvoorbeeld een digitale showroom met beelden in ultrahoge resolutie en augmented reality. Klanten kunnen daarmee eenvoudig en uiterst realistisch de nieuwe auto van hun keuze ervaren.

Meer over de nieuwe Insignia vind je trouwens hier.

Leave a reply