Prijzen MINI Paceman bekend | Vanaf 30 mille

Vanaf begin Maart volgend jaar staat de driedeurs carrosserievariant van de Countryman, de Paceman, bij de dealers. Vandaag zijn de prijzen bekend gemaakt en deze beginnen 29.695,- euro voor de 1,6-liter met 126Pk. Dat is vies veel duurder dan de Countryman, die overigens over meer bagageruimte en twee deuren extra beschikt.

Op benzinegebied heb je verder de keus uit een atmosferische 1,6 liter goed voor 122Pk waarvan de prijs later bekend wordt gemaakt en de Cooper S Paceman. Deze versie beschikt over een 1,6-liter viercilinder turbomotor met 184Pk en kent een vanafprijs van € 29.695,-.

Dieselen kan vanaf € 30.695,-. Je krijgt dan de Cooper D met 112Pk. Wil je iets meer dan is er nog de Cooper SD met 143Pk; deze kost € 36.695,-.

Om de sportiviteit te benadrukken beschikt de Paceman standaard over een verlaagd sportonderstel, sportstoelen en een geïntegreerde achterspoiler. Tot de standaarduitrusting behoren verder airconditioning, bekleding Cosmos, de radio MINI CD inclusief 4 speakers en een centrale subwoofer, elektrisch bedienbare ramen vóór en achter en stabiliteitscontrole (DSC).