Renault Clio vanaf € 13.990,- (UPDATED)

De nieuwe Renault Clio verschijnt in Oktober in de showrooms van de Renault-dealers en krijgt een vanafprijs van 13.990,- euro mee.

Ook deze telg in de Renault familie wordt leverbaar met de bekende uitrustingsniveau’s Authentique, Expression, Collection en Dynamique.

De Clio is standaard uitgerust met onder meer adaptieve frontairbags voor bestuurder en passagier, zijairbags voor lichaam en hoofd, cruise control met snelheidsbegrenzer, led-dagrijverlichting, elektrisch bedienbare ramen vóór, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, ESP en Hill-start Assist.

In de extra rijk uitgeruste uitvoeringen Expression (€ 15.590,-), Collection (€ 16.990,-) en Dynamique (€ 17.290,-) is de auto voorzien van onder meer handbediende airconditioning, een geïntegreerd 7-inch touchscreen navigatie- en multimediasysteem, Bluetooth® handsfree telefoonbediening en Eco-mode.

Verder zijn er Customization-pakketten met diverse thema’s leverbaar, waarmee aan de buitenkant onder meer de buitenspiegelkappen, grillelijsten, dakstriping en wielen kunnen worden aangepast.