Start je Hyundai net zoals Knightrider met je smartwatch

Hyundai presenteert komende week op de Consumer Electronics Show een smartwatchapplicatie waarmee het mogelijk is om een auto op afstand te starten. De app ondersteunt ook spraakbesturing.

Dat betekent dat je in ware Knight Rider-stijl dingen tegen je horloge kan zeggen als ‘vind mijn auto’ (als je niet meer weet waar je parkeerde), ’start mijn auto’, ‘auto op slot’ en dat die vervolgens braaf net zoals KITT in de wereldberoemde TV-serie gehoorzaamd.

Hyundai Android Blue Link Application 2015 01

Het programma werkt met Hyundai Blue Link, een geïntegreerd navigatiesysteem dat verbinding kan maken met smartphones om zo actuele verkeersinformatie op te halen. Voor dat systeem bestaat al een Androidversie voor smartphones en daar voegt het merk dus een variant voor smartwatches met Android Wear aan toe.

Hyundai Android Blue Link Application 2015 06

De app zal later dit jaar gratis te downloaden zijn, maar ongetwijfeld zullen er al hackers aan het werk zijn om te kijken of het hiermee mogelijk wordt om een Hyundai te stelen. Alhoewel, wie wil er nou in godsnaam een Hyundai jatten?

Hyundai Android Blue Link Application 2015 04 Hyundai Android Blue Link Application 2015 02 Hyundai Android Blue Link Application 2015 05

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: