Volvo V40 T2 Nordic voor 349,- euro per maand, gewoon omdat 't kan

Een Volvo privé leasen? Dat kan nu ook via Volvo Private Lease. Een zorgeloze en financieel zeer aantrekkelijke optie, want daarmee rijd je al voor slechts 349,- euro per maand in een Volvo V40 T2 Nordic.

Een uiterst bescheiden bedrag voor een premium auto met een complete uitrusting en reken maar dat deze vorm van leasen de komende jaren alleen maar zal toenemen.

Volvo biedt de V40 T2 Nordic tijdelijk aan voor het lage maandbedrag van 349,- euro (48 maanden, 10.000 km/jaar). Het maakt Volvo Private Lease een aantrekkelijk alternatief voor particulieren, kleine zelfstandigen en wie met zijn privéauto ook zakelijk rijdt en daarvoor een vergoeding ontvangt.

Een groot bedrag ineens uitgeven (of lenen) voor de aankoop van een nieuwe premium auto is niet nodig en de vaste kosten van verzekering, wegenbelasting en onderhoud zijn bij de leaseprijs inbegrepen. Bovendien is Volvo Private Lease bijzonder flexibel, want je kunt zelf de looptijd van het leasecontract bepalen.

Volvo V40 Nordic campagne

Zorgeloos rijden

Met Volvo Private Lease zijn alle zorgen en kosten van het bezit van een eigen auto van de baan en profiteert de rijder van de zekerheid en veiligheid die Volvo biedt. De V40 T2 Nordic heeft een complete uitrusting, met onder meer lichtmetalen wielen en het geavanceerde veiligheidssysteem City Safety, dat automatisch een noodstop kan uitvoeren bij snelheden tot 50 km/uur.

In de Volvo V40 T2 Nordic+, waarvan het leasetarief 389 euro per maand bedraagt, is ook het connectiviteits- en navigatiesysteem Volvo Sensus met 7-inchscreen en High Performance Audio standaard.

Keurmerk Private Lease

Volvo Private Lease heeft het onlangs in het leven geroepen Keurmerk Private Lease ontvangen. Dit is een onafhankelijk initiatief van diverse consumentenvertegenwoordigers, waaronder de Consumentenbond. Het Keurmerk Private Lease is een kwaliteitsnorm op basis van vijf zekerheden, samen te vatten in de termen ‘veilig, verantwoord en vertrouwd’.

Consumenten die via Volvo Private Lease een private lease-contract afsluiten, weten dus zeker dat ze niet voor verrassingen komen te staan en dat ze zorgeloos van hun nieuwe leaseauto kunnen genieten.

Volvo V40 Nordic campagne

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: