AC Schnitzer voorziet de Mini Cabriolet, Clubman of hatchback van nodige extra's

Normaalgesproken neemt tuner AC Schnitzer een BMW onder handen, maar dit keer is het de beurt aan de nieuwe Mini Cabriolet en wel in de vorm van de John Cooper Works versie.

Gelukkig haasten de Duitsers om te zeggen dat ook andere versies van deze kleine cabriolet van de nodige extra accessoires voorzien kunnen worden.

Zo kan de Cooper desgewenst voorzien worden van 170pk, terwijl de Cooper S na behandeling over 235 pk beschikt en dat zijn er toch 43 meer dan af fabriek. De JCW is uiteraard het snoepje van de week want die heeft de beschikking over 265pk (standaard 231pk).

Verder is er een frontsplitter leverbaar, net zoals een set sportveren die de auto 30 millimeter dichter op het asfalt brengen en ook een speciaal sportuitlaatsysteem met een instelbare 'Track'-modus waarbij de inwendige kleppen voor lekker wat extra sound zorgen is van de partij.

Een setje 19”-inch velgen met ditto rubber maken het geheel dan vervolgens inclusief de aluminium voetpedalen en 'Technology & Design'-stickers compleet.

Tenslotte haast Schnitzer zich om te zeggen dat alle genoemde zaken uiteraard ook leverbaar zijn voor de Mini Hatchback en Clubman.

AC Schnitzer Mini Clubman Cabriolet John Cooper Works 04 AC Schnitzer Mini Clubman Cabriolet John Cooper Works 03 AC Schnitzer Mini Clubman Cabriolet John Cooper Works 02 AC Schnitzer Mini Clubman Cabriolet John Cooper Works 07 AC Schnitzer Mini Clubman Cabriolet John Cooper Works 14 AC Schnitzer Mini Clubman Cabriolet John Cooper Works 16 AC Schnitzer Mini Clubman Cabriolet John Cooper Works 15 AC Schnitzer Mini Clubman Cabriolet John Cooper Works 13

 

Leave a reply