Actiemodel als Concept: Volkswagen Golf Edition

Een actiemodel als concept? Jawel, Volkswagen bewijst in China dat het kan, want daar presenteert het merk naast de R400 Concept en de NMC, een jubileum versie van de Golf.

De Golf 40 Edition, ter ere van de 40ste verjaardag van het model, is voorzien van een nieuwe witte kleur Magic Morning. Tot zover niets speciaals maar volgens de Duitsers geeft deze witte kleur in de zon een gouden gloed en dat is iets wat kennelijk nieuw is.

Volkswagen Golf 7 VII Edition Concept 40 jaar jubileum wit 2014 01

Aan de buitenkant zien we verder een setje 19”-inch velgen en uiteraard vallen ook het zwarte (panorama?)dak en de mat chromen spiegelkappen op.

Binnenin is het uiteraard leder wat de klok slaat en wel in de vorm van een two-tone kleurenstelling afgewerkt met stiksels in de vorm van een diamantpatroon in de stoelen. In het interieur zijn verder houten sierlijsten te vinden en dat is volgens Volkswagen voor het eerst in een Golf.

Of we dit jubileummodel ook in Nederland in de showroom tegen zullen komen is nog niet bekend.

Volkswagen Golf 7 VII Edition Concept 40 jaar jubileum wit 2014 03 Volkswagen Golf 7 VII Edition Concept 40 jaar jubileum wit 2014 04 Volkswagen Golf 7 VII Edition Concept 40 jaar jubileum wit 2014 05

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: