Actiemodelletje: Audi A5 Sportback S-Line Black Edition

Het is geen geheim dat Audi op dit moment werkt aan een gefacelifte versie van de A5 Sportback, dus is het zaak om het huidige model nog even tijdelijk in de schijnwerpers te zetten en te voorzien van "veel voor weinig", oftewel S-Line Black Edition.

Die combineert namelijk tal van stijlvolle zwarte accenten, de nodige extra’s én een klantvoordeel van ruim 11.000,- euro. Aan de buitenkant zijn LED-koplampen, 19"-inch lichtmetalen meerspaaksvelgen, en natuurlijk het S-Line exterieur met onder andere sportief gestylde voor- en achterbumpers, S-Line dorpels, een aangezette grille en diffuser én verchroomde uitlaatstukken.

Volgens Audi wordt het design van de A5 Sportback nog nadrukkelijker aangezet dankzij tal van stijlvolle zwarte accenten. Voorbeelden zijn de hoogglans zwarte raamomlijstingen, raamstijlen en grilleomlijsting, de matzwarte grille en kentekenbalk, hoogglans zwarte grillelamellen en spijlen in de luchtroosters onderin de voorbumper, evenals de matzwarte achterdiffusor. Zwarte spiegelkappen en privacy glass vanaf de B-stijl ronden het pakket aan stemmig zwarte accenten af.

In het interieur onderscheidt de Black Edition zich door de nodige zwarte accenten, waaronder de hemel, het dashboard met pianozwarte sierinleg, de sportstoelen en de portieren. Die sportiviteit wordt verder aangevuld met luxe features als comfortairconditioning, MMI navigatie, een driespaaks multifunctioneel lederen sportstuur met schakelpaddles, een licht- en regensensor, Audi connect diensten (3 jaar) en een bestuurderinformatiesysteem in kleur. Ambiente sfeerverlichting, een afgevlakt multifunctioneel sportstuur, het leder interieurpakket en het Audi sound systeem maken het geheel compleet.

D A5 Sportback S-Line Black Edition is te combineren is met alle beschikbare motoren, uiteenlopend van de 35 TFSI tot de 45 TFSI en 45 TDI. Deze speciale uitvoering is tijdelijk te bestellen en leverbaar vanaf 50.125,-.

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: