Actiemodelletje: Hyundai iX35 als Go!-uitvoering

Aangezien er binnenkort iets met voetbal schijnt te zijn wordt het tijd voor een actiemodelletje, dit keer in de vorm van de net vernieuwde Hyundai iX35.

Want na eerder al de i10, i20, i30 en iX20 als Go!-versie geleverd te hebben is het nu de beurt aan de populairste crossover van het merk. De Hyundai iX35 Go! is gebaseerd op de Hyundai iX35 1.6 GDI 6 MT i-Vision.

De Go!-uitvoering profiteert uiteraard van de nieuwe items van het modeljaar 2014, zoals LED-achterlichten, het Flex Steer-systeem waarmee de bestuurder de tegendruk van de stuurbekrachtiging naar wens kan aanpassen, bandenspanningcontrolesensoren, een geüpdatet stabiliteitssysteem, stoelverwarming voor en achter, privacy glass en parkeersensoren.

Als extra heeft de Go! een groot, modern en gemakkelijk te bedienen fabrieksnavigatiesysteem. Dit systeem is beschikbaar in combinatie met 5 jaar map care, een achteruitrijcamera en een verbeterd audiosysteem. De prijs van de Hyundai iX35 Go! is met € 28.695,- en dat is een voordeel van net geen elfhonderd euro ten opzichte van de eerder genoemde i-Vision uitvoering.

De Hyundai iX35 Go! is er overigens alleen met de 135Pk sterke 1.6 GDI-motor gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak. Er is keuze uit vijf exterieurkleuren, te weten: Sleek Silver, Steel Gray, Cashmere Brown, Creamy White en Phantom Black met een zwart interieur.

Bestellen kan uiteraard per direct. Meer informatie over de vernieuwde iX35 vind je hier.

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: