Actiemodelletje: Renault Captur Helly Hansen

De Nederlandse Renault-dealers maken zich op voor de komst van de in gelimiteerde oplage leverbare Captur Helly Hansen. Deze speciale uitvoering is uiteraard ontwikkeld in samenwerking met het gelijknamige Noorse kledingmerk.

De Série Limitée Helly Hansen zoals deze Captur voluit heet, is uiteraard voorzien van een rijkere standaarduitrusting en volgens het Franse merk bedraagt het voordeel op deze uitvoering zo’n 1.500,- euro.

RENAULT CAPTUR (J87) - PHASE 1 - SERIE LIMITEE HELLY HANSEN

Als basis voor dit model diende de Dynamique-uitvoering. Standaard zijn onder meer beschermplaten onder de voor- en achterbumper, lichtmetalen 17”-inch velgen met ‘Black Diamond’-effect, privacy glass en HH-logo’s op de voorschermen.

De uitrusting is uitgebreid met onder meer parkeersensoren, elektrisch inklapbare buitenspiegels en specifieke hoogwaardige stoelbekleding en interieurafwerking. Tenslotte is de Helly Hansen-uitvoering de enige Captur die is voorzien van Extended Grip. Dit tractiecontrolesysteem biedt drie standen (Normale Weg, Onverharde Weg en Expert) voor optimale grip in álle omstandigheden.

RENAULT CAPTUR (J87) - PHASE 1 - SERIE LIMITEE OUTDOOR

Er is keuze uit een tweetal in benzinemotoren. De prijzen beginnen bij net geen 21 mille voor de versie met de Energy TCe 90 S&S. In combinatie met de TCe 120 met standaard EDC-automaat bedraagt de prijs minimaal 24.190,- euro. Op speciaal verzoek is de afgebeelde Rouge Flamme exterieurkleur, die exclusief aan deze uitvoering is voorbehouden, leverbaar.

Mocht je in der markt zijn voor een Captur dan is dit de versie en kleur die je gewoon moet nemen. Dat zorgt tenminste voor wat kleur op onze saaie grijze en zwart gekleurde wegen.

RENAULT CAPTUR (J87) - PHASE 1 - SERIE LIMITEE OUTDOOR

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: