Aeroporto di Bologna gebruikt tijdelijk Lamborghini Aventador

Lamborghini bestaat 50 jaar en dat is uiteraard reden voor een feestje. Zo is er op dit moment een optocht door Italië aan de gang met alle modellen die je maar kunt bedenken en ook op “Aeroporto di Bologna”, oftewel het lokale vliegveld, vestigt Lamborghini de aandacht op zich.

Zo zal nog tot en met 19 Mei deze Aventador ingezet worden als Follow-me voertuig om de vliegtuigen van de landingsbaan naar de terminal te loodsen. Uiteraard werd de Aventador daar aangezins voor aangepast, zo zijn zwaailichten en een communicatiesysteem met de verkeerstoren uiteraard aanwezig. De bestuurders kregen van te voren nog een speciale rijvaardigheidstraining van Lamborghini’s eigen testcoureur Mario Fasanetto om niets aan het toeval over te laten.

Lamborghini Aventador LP700-4 Follow-me Aeroporto di Bologna 01

Verder heeft Lamborghini bekend gemaakt dat gedurende de rest van het jaar diverse modellen in de Business Lounge van het vliegveld tentoongesteld zullen worden. Ieder kwartaal zullen een andere moderne en klassieke Lamborghini gebroederlijk naast elkaar in de Lounge staan.

Respect Copyright!
%d bloggers like this: