Afscheidsmodel: BMW 7-serie Individual Final Edition

Volgend jaar presenteert BMW de gloednieuwe 7-serie om de concurrentie met de vernieuwde Audi A8 en de compleet nieuwe Mercedes S-klasse weer helemaal aan te kunnen. Ook een viercilinder motor zou daarbij naar verluidt niet worden uitgesloten.

Dat betekent ook dat de huidige generatie van BMW’s vlaggenschip op z’n einde loopt en kennelijk moet dat met een actiemodel gevierd worden.

Zodoende werd de 7-serie Individual Final Edition geboren, die voor de gelegenheid compleet door de Individual-personalisatieafdeling onder handen is genomen. Na de Pearl Edition, de Horse Edition, de Exclusive Edition en de duurste 7-serie ooit, is het dus nu de beurt aan de volgende speciale uitvoering.

BMW 7-serie LCI Individual Final Edition bruin 2014 03

Deze speciale 7-serie zal geleverd worden in een tweetal unieke exterieurkleuren namelijk Mineral White metallic en Citrine Black metallic. Beide kleuren veranderen hun tint afhankelijk van de lichtinval en kijkhoek.

Aan de binnenkant is zo’n beetje alles met leder bekleed wat ook maar bekleed kan worden en wel in de kleuren Platinum of Cohiba Brown. Ook de alcantara hemelbekleding is leverbaar in een tweetal kleuren te weten Platinum of Antraciet. De sierlijsten zijn tenslotte voorzien van een  zwarte Individual Piano Finish.

Of deze speciale 7-serie ook bij ons geleverd zal worden is nog niet bekend, net zo min als de prijs.

BMW 7-serie LCI Individual Final Edition bruin 2014 02

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: