Alfa Romeo 4C Launch Edition in Nederland very limited beschikbaar voor ongeveer € 68.000,-

De eerste 1.000 stuks van de 4C brengt Alfa Romeo als zogenaamde Launch Edition op de markt. In Nederland gaat die versie ongeveer € 68.000,- kosten, aldus de importeur.

Alfa Romeo 4C Launch Edition 2

De Launch Edition wordt alleen geleverd in Carrara White of Alfa Red en beschikt standaard over een carbon aerodynamic kit, spoiler, spiegelkappen, LED-koplampen en een aluminium diffuser. Voor worden velgen maatje 18”-inch, achter maatje 19”-inch gemonteerd. Als optie leverbaar zijn een anti-rollbar achter, stuggere veren, gespoten remklauwen en een race-uitlaatsysteem.

Alfa Romeo 4C Launch Edition 3

De Alfa Romeo 4C beschikt standaard over 240Pk en dat is voor de Launch Edition niet anders. Daarmee sprint ‘ie in 4,5 seconden naar de 100 km/h en gaat door tot net over de 250 km/h.

Alfa Romeo 4C Launch Edition 5

Er zit echter één addertje onder het gras: de VS krijgt al de helft van die 1.000 stuks. Afrika, het Midden-Oosten en Europa krijgen slechts 400 stuks; de rest van de wereld kan de overige 100 stuks verdelen. Vandaag dus maar even met je Alfa dealer bellen mocht je interesse hebben.

Alfa Romeo 4C Launch Edition 4

Respect Copyright!
%d bloggers like this: