Alfa Romeo Giulietta Veloce

Alfa Romeo heeft weer een actiemodel voor Nederland samengesteld. De Giulietta wordt met het Veloce-pakket sportief aangekleed.

Veloce is sinds jaar een dag een naam die de harten van Alfisten sneller laat kloppen. De aanduiding wordt voor de Giulietta speciaal even opgedoken voor een actiemodel. De Giulietta Veloce is voorzien van de 1.4-Liter turbomotor die 105Pk levert.

Voor een dikkere uitstraling wordt de Giulietta op nieuw ontworpen 17-inch lichtmetaal gezet. De spiegelkappen krijgen een titaniumkleurtje over zich heen en de handgrepen worden verchroomd. Mistlampen aan de voorzijde en donkere koplampunits zijn eveneens onderdeel van het pakket. Veloce-logootjes op de voorschermen maken het plaatje compleet.

Ook in het interieur pakt Alfa Romeo uit. De Veloce krijgt donkere hemelbekleding, een titaniumkleurige middentunnel, een met leer bekleed stuurwiel met rode stiksels, dual zone airconditioning en een titanium gelakt dashboard. De Giulietta Veloce is leverbaar in alle exterieurkleuren met uitzondering van Blu Profondo. Optioneel is het dak uit te voeren in zwart of matgrijs.

De speciale Giulietta is per direct te bestellen en kent een vanafprijs van 24.750 euro.

Respect Copyright!
%d bloggers like this: