Alle Seat Leon Connected-uitvoeringen tijdelijk gratis met Upgrade Business-pakket

Tot 1 september aanstaande voorziet Seat alle Leon Connected-uitvoeringen (namelijk 3-deurs SC, 5-deurs of ST) gratis van het Upgrade Business-pakket ter waarde van 3.290,- euro.

Daarmee wordt de goed uitgeruste Leon Connected aangevuld met Full-LED koplampen met LED-dagrijverlichting en LED-achterlichten, een achteruitrijcamera inclusief parkeersensoren voor en achter, én digitale radio (DAB+).

Optimaal connected

Alle Connected-uitvoeringen krijgen standaard ook al het Media Systeem Navi met 6,5"-inch touchscreen, 8 speakers, Bluetooth telefoon- en audiostreaming en tal van aansluitmogelijkheden voor externe mobiele apparaten en mediadragers.

Andere kenmerkende features van de Connected-versies zijn een regen- en lichtsensor, een automatisch dimmende binnenspiegel en getinte ramen achter. MirrorLink, Apple CarPlay en Android Auto connectiviteit maken de Leon Connected ook echt helemaal verbonden.

Seat Leon ST SC Business Connected pakket 02

Upgrade Business Plus

Naast het gratis Upgrade Business Plus-pakket biedt het merk het nog uitgebreidere Upgrade Business Plus-pakket tot eind augustus ook extra gunstig aan. De meerprijs voor dit pakket bedraagt voor alle uitvoeringen nu slechts 600,- euro.

Daarvoor leveren de Spanjaarden bovenop het Upgrade Business-pakket het Media Systeem Navi Plus met hoge resolutie en 3D navigatie en het Upgrade Sound-pakket met subwoofer en extra centerspeaker evenals een alarmsysteem.

Seat Leon ST SC Business Connected pakket 03 Seat Leon ST SC Business Connected pakket 05

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: