Alle uitvoeringen van de nieuwe Skoda Superb in vol ornaat

Over de technische details doet Skoda nog een beetje vaag, maar hieronder hebben we vast het nodige beeldmateriaal van de nieuwe Superb voor je. Voor het eerst is het topmodel van de Tsjechen leverbaar als Scout uitvoering. Die is voorzien van de nodige off-road looks, speciale 18"-inch velgen, een onderstel dat 1,5 centimeter hoger op z'n wielen staat en de exclusieve kleur tangerine oranje.

Ook het interieur van de Scout is aangepakt. Houtafwerking is aanwezig en Skoda plaatst her en der de naam van de uitvoering in het binnenste. Alcantara-leren stoelen met bruine stiksels zijn optioneel. Via Driving Mode Select is de auto in een Off-Road-modus te zetten. De Superb Scout komt alleen met de krachtigste benzine- en dieselmotoren op de markt, oftewel een 190 pk sterke 2.0 TDI en een 272 pk sterke 2.0 TSI.

En dan het slechte nieuws, de Scout komt niet naar Nederland. Zonde, want deze Scout is een perfect alternatief voor de Audi A6 Allroad.

Dat geldt waarschijnlijk niet voor de hieronder in het rood afgebeelde 4x4 Sportline en de uiterst luxe Laurin & Klement-uitvoeringen. Die komen naar verluidt zowel als hatchback en als combi gewoon in de prijslijsten te staan. Meer details hebben we binnenkort voor je; tot die tijd moet je het met de onderstaande foto's doen.

 

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: