Alpha-N Performance pept BMW M2 nu al op

De productie van de BMW M2 is pas net gestart en nu al presenteert tuner Alpha-N Performance uit het Duitse Bad Neuenahr hun visie op dit model.

Ondanks het feit dat het hier nog photoshops betreft is de tuner naar eigen zeggen al volop bezig met de ontwikkeling van iets wat schuil gaat onder de naam M2-RS. Wat mij betreft had het net zo goed al de M2 GTS kunnen zijn, maar daarvoor is het nog even te vroeg en de vraag is of dat model ooit gaat komen.

Tot die tijd is het woord dus aan Alpha-N Performance en daar geven ze aan de M2 te willen gaan voorzien van een instelbare frontsplitter en een viervoudig verstelbare achtervleugel. Daarnaast zijn diverse onderdelen van koolstofvezel in ontwikkeling waaronder een compleet dak (voor een lager zwaartepunt).

Op technisch gebied wordt gesproken over een vermogensstijging met 110Pk tot 480Pk dankzij een nieuwe ECU en waterinjectie. Een in hoogte verstebaar sportonderstel, rolkooi en 19”-inch OZ Superforgiata-Felgen (245v/265a) maken het geheel tenslotte compleet.

Verdere informatie ontbreekt nog, maar reken maar dat we hier meer van gaan horen. Nu ben je al helemaal geschift als je nog een M4 koopt.

BMW M2 RS Clubsport Alpha N Performance 02 BMW M2 RS Clubsport Alpha N Performance 05 BMW M2 RS Clubsport Alpha N Performance 06 BMW M2 RS Clubsport Alpha N Performance 03 BMW M2 RS Clubsport Alpha N Performance 04

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: