Arden neemt Jaguar F-Pace onder handen

De in het Duitse Krefeld gevestigde tuner Arden neemt al bijna 45 jaar Britse auto’s onder handen en het zal je dus niet verbazen dat ook de nieuwe Jaguar F-Pace aan de beurt komt.

Om te beginnen kan de F-Pace 2.0d voorzien worden van 205pk en de 3.0d van 340pk. Die laatste krijgt er dan zomaar even 40pk bij. Met een optioneel Soundsysteem zijn op het stuur drie verschillende geluidsmodi te selecteren die de diesels als een V8 op benzine moeten laten klinken. Een beetje kansloos, maar we zien het steeds vaker.

Voor wat betreft de V6-benzinemotoren met compressor zijn er vermogensupgrades tot 430pk mogelijk, inclusief een hoeveelheid extra koppel. Daarnaast levert Arden ook nog een setje nieuwe sportveren.

arden-jaguar-f-pace-awd-s-2017-03

Aan de buitenkant zijn wat extra onderdelen leverbaar waarvan de zij-skirts het meest noemenswaardig zijn. Die zijn desgewenst van verlichting te voorzien die middels de originele afstandsbediening van de F-Pace te bedienen is.

Het Arden Jaguar-figuurtje bovenop de grille en een setje 22”-inch velgen die schuil gaan onder de naam Dakar-II maken het geheel compleet.

Binnenin is de F-Pace te voorzien van aluminium pedalen, handgemaakte matten en diverse hout- of carbon sierlijsten al naar gelang wat de klant in combinatie met een compleet lederen of alcantara interieur wenst.

Tenslotte meldt Arden nog trots dat voor de aanpassingen gewoon de fabrieksgarantie blijft bestaan en dat een overeenkomst met Jaguar/Land Rover zorg draagt voor eventuele motorproblemen na de vermogensupgrades.

Houd deze site overigens in de gaten, zeer binnenkort hebben we een rijimpressie van de Jaguar F-Pace 3.0 S AWD diesel voor je.

arden-jaguar-f-pace-awd-s-2017-00 arden-jaguar-f-pace-awd-s-2017-02 arden-jaguar-f-pace-awd-s-2017-04

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: