Audi A3 als aantrekkelijke Pro-Line S nu te bestellen

Iedereen weet zo onderhand wel dat accessoires bij de Duitse automerken goed geld kosten. Audi Nederland levert daarom vaak van ieder model een Pro-Line of Pro-Line S variant waarbij de meest gewilde opties in een aantrekkelijk pakket aangeboden worden. Zo ook bij de nieuwe A3 die vanaf nu in de Pro-Line S uitvoering te bestellen is.

Als basis voor de Pro-Line S dient het Ambition-uitrustingsniveau. De Pro-Line S voegt hier onder andere Xenon plus verlichting, LED-achterlichten, een bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm, eeen middenarmsteun vóór, volautomatische klimaatcontrole, lichtpakket, licht- en regensensor en interieurelementen Mono.Pur aan toe. Ook de MMI-navigatie met 5,8”-inch scherm is bij het pakket inbegrepen net zoals de basis telefoonvoorbereiding en Audi Music Interface met Bluetooth audiostreaming.

Dankzij het S-line exterieurpakket wordt een vleugje sportiviteit toegevoegd. Zo staat de A3 Pro-Lines staat op 18”-inch velgen en is een verlaagd sportonderstel (-2,5cm) af fabriek gemonteerd. Verder behoren zaken als een afgevlakt multifunctioneel sportstuur, gedeeltelijk met leer beklede stoelen diverse aluminium sierdelen, aangepaste bumpers, een grille in hoogglans zwart, een S-line dakspoiler en verchroomde uitlaatsierstukken tot de standaarduitrusting.

Kortom, dit pakket zou eigenlijk op iedere A3 besteld moeten worden. Normaalgesproken zouden deze accessoires de prijs met een bedrag richting de 10.000,- euro ophogen, Audi rekent er echter slechts de helft voor. De goedkoopste A3 Sportback Pro-Line S met 1,4-liter TFSI kost € 33.710,-. Heb je liever twee deuren minder dan betaal je 32.450,- euro voor de 3-deurs variant.

 

Respect Copyright!
%d bloggers like this: