AutoSalon van Genève gaat niet door. Oorzaak Corona-virus

De dag die je wist die ging komen is vandaag werkelijkheid geworden, de Autosalon van Genève gaat níet door. Dat blijkt uit berichtgeving van diverse Zwitserse media.

De organisatie van Palexpo, de congreshal waar de Autosalon van Genève traditioneel in wordt gehouden, hield met allerhande voorzorgsmaatregelen al rekening met risico's omtrent het coronavirus. Hoewel andere grote evenementen in Europa, waaronder het World Mobile Congress in Barcelona zijn afgelast en ook autobeurs Auto China in Beijing is uitgesteld, zou de Autosalon van Genève vooralsnog gewoon doorgaan.

De Zwitserse media weten echter vandaag te melden dat wegens besmettingsgevaar rond het coronavirus door de Zwitserse regering is besloten om grote evenementen waar meer dan 1.000 bezoekers op af komen, in ieder geval tot en met 15 maart te verbieden. En dat betekent dus voorlopig het einde van de Autosalon van Genève.

Uiteraard houden wij je zoals gewend op de hoogte van alle primeurs, die nu naar verwachting gewoon digitaal onthuld zullen gaan worden. Houdt deze site in de gaten voor verdere updates, terwijl je hier alles kunt vinden over de primeurs.

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: