Beat that Top Gear: P1, LaFerrari, 918 Spyder op Silverstone

Ondergetekende is van mening dat Top Gear allang over z'n Top en houdbaarheidsdatum heen is. Dit verhaal onderschrijft dat in mijn ogen dan ook volledig.

Want, waar we Jeremy Clarkson tegenwoordig voorlopig alleen nog in reclames voor Amazon zien, zijn er anderen die gewoon datgene organiseren waar de Brit niet over uitgesproken raakte, een shootout tussen de Ferrari LaFerrari, McLaren P1 en de Porsche 918 Spyder.

De persoon die dat georganiseerd heeft is supercareigenaar Paul Bailey die ze toevallig ook alledrie bezit, maar dat even terzijde. Hij organiseerde een dagje op het Circuit van Silverstone en de Santa Pod dragrace strip. Dankzij Paul maar nog meer dankzij BTCC-Coureur Mat Jackson die het stuurwerk voor z'n rekening nam, weet je nu precies wie de koning in hypercarland is.

Laat even duidelijk zijn dat deze video zonder hulp (en dus optimalisaties) van de fabrikanten tot stand is gekomen en dat de video die Clarkson voor ogen had deze ondersteuning wel heeft.

We laten het aan jullie om te beoordelen welke video het bij het rechte eind heeft. De video van Clarkson verschijnt overigens pas op z'n vroegst volgend jaar in de nieuwe show die op dit moment voor Amazon opgenomen wordt.

Hulde aan Paul Bailey dus. Hieronder vind je alles wat je moet weten...

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: