Black Betty | Hamann 6-serie voor M-Sport pakket

Voor de BMW 6-serie Coupé en Cabriolet had Hamann Motorsport een aantal maanden geleden natuurlijk al een compleet pakket gepresenteerd, maar sportieve rijders kiezen vaak standaard al het af fabriek leverbare M-Sportpakket en konden daar dus niet zo veel mee.

Voor deze klanten heeft Hamann ook een oplossing en introduceren ze een programma bestaande uit onderdelen die speciaal geschikt zijn voor 6-series die geleverd zijn met het M-Sportpakket. De verschillende aërodynamische onderdelen zijn nu aan de onderdelen van het M-Sportpakket aangepast en laten zich volgens Hamann makkelijk “er op klikken”.

Speciaal de nieuwe voorspoiler zou voor extra down-force zorgen en daarmee de stabiliteit op hoge snelheden ten goede komen. De nieuwe achterbumper beschikt over plaats voor een nieuw uitlaatsysteem bestaande uit vier pijpen. Op motorisch gebied valt er (nog) niets melden, maar het is natuurlijk een kwestie van tijd totdat Hamann’s M5 pakket met 720Pk voor de M-modellen van de 6-serie leverbaar wordt.

Ook op het gebied van de Gran- Coupé is nog geen nieuws te melden. Dat daar echter snel verandering in gaat komen bewijst onderstaande teaser-foto wel.

Hamann-BMW-6er-Gran-Coupe-Tuning-F06-2012-Kalender-2013

Respect Copyright!
%d bloggers like this: