BMW 6-serie Gran-Coupé Individual Bang & Olufsen

Normaalgesproken werken de individualiseringsafdelingen van de verschillende merken redelijk op zichzelf, maar de Individual afdeling van BMW is voor de 6-serie Gran-Coupé een samenwerking met de Deense HiFi-specialist Bang & Olufsen aangegaan.

BMW 6-serie Gran Coupe Individual Bang Olufsen zwart 2014 03

In totaal zullen er 110 stuks van deze vierdeurs-coupé’s gebouwd worden, overigens alleen in de kleur Metallic Sophisto Grey en altijd voorzien van het M-sportpakket met de (normaal optioneel verkrijgbare) 20”-inch M-velgen.

Het zal niemand verbazen dat met een partner als Bang & Olufsen vooral de nadruk op het geluid ligt. Zo zijn er in het interieur 16 luidsprekers te vinden die het binnenin de 6-serie moeten laten klinken als in een concertzaal. Mocht de rest van de passagiers in de auto niet geïnteresseerd zijn in een goed stukje muziek dan is er de nog de BeoPlay H6-koptelefoon die iedere koper gratis uitgereikt krijgt.

BMW 6-serie Gran Coupe Individual Bang Olufsen zwart 2014 05

Verder is het interieur voorzien van Opal White Merino-leder, een contrasterende zwarte alcantara hemelbekleding en zwarte details uitgevoerd in piano-lak.

Een beperkt aantal van deze 110 exemplaren zal als M6 te krijgen zijn, verdere details of prijzen zijn nog niet bekend.

BMW 6-serie Gran Coupe Individual Bang Olufsen zwart 2014 04 BMW 6-serie Gran Coupe Individual Bang Olufsen zwart 2014 01

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: