BMW Performance accessoires voor de M5 en M6

BMW breidt de M-Performance-lijn steeds verder uit. Zo werden eerde al de nodige accessoires voor de nieuwe 4-serie gepresenteerd, nu is het de beurt aan de M5 en M6.

Voor beide modellen bestaat het onderdelenpakket uit een stickerset, diffuser, carbonfiberlip op de achterklep, aangepaste spiegelkappen en een titanium Akrapovič uitlaat die 10 kilogram gewicht bespaard.

BMW M6 Performance accessoires onderdelen parts 2014 13

Een setje keramische remmen met een diameter van 410 mm (voor) en 396 mm (achter)  die zich verbergen achter 20”-inch velgen zijn desgewenst ook te leveren. Dit levert opnieuw een gewichtsbesparing op en wel van ruim 19 kilogram.

BMW M5 Performance accessoires onderdelen parts 2014 12

Het interieur kan worden aangekleed met verschillende details, waaronder het bekende M-Performance stuur dat voorzien is van een klein beeldschermpje waarop rondetijden af te lezen zijn en schakelindicatoren. Hoe dat werkt kun je hier zien.

BMW M5 Performance accessoires onderdelen parts 2014 13

Verder zijn ook hier diverse onderdelen in carbon uit te voeren en maken roestvrijstalen pedalen en BMW M-Performance vloermatten het geheel compleet.

Speciale vermelding waard zijn de smoked achterlichten, die zijn echter (voorlopig?) alleen voor de M5 leverbaar. De prijzen heeft BMW nog niet bekend gemaakt.

Respect Copyright!
%d bloggers like this: