BMW presenteert nieuwe Editions van BMW X1, X3 en 1-serie

BMW introduceert nieuwe speciale uitvoeringen: de 1-Serie Business Sport en de X1 en X3 Chrome Line Edition.

Modellen met onderscheidende uitstraling dankzij een uitgebreid pakket opties voor een aantrekkelijke meerprijs. Het voordeel loopt op tot ruim 50%. De speciale uitvoeringen zijn bestelbaar tot en met 30 Juni en zolang de voorraad strekt.

De BMW 1-Serie Business Sport beschikt standaard over extra’s als Xenon koplampen en een Sport Line aankleding. Verdere extra’s zijn een met leder bekleed sportstuur, een midden-armsteun voor, mistlampen voor, Cruise Control met Active Braking (remfunctie) en het navigatiesysteem Business met uitgebreid instrumentencluster.

De individuele opties vertegenwoordigen een waarde van € 5.399,-, maar voor het Business Sport-pakket geldt een meerprijs van slechts € 2.595,-. Het pakket is leverbaar voor alle versies van de BMW 1-Serie, met uitzondering van de 125i, 125d en M135i.

BMW X1

Het Chrome Line Edition-pakket dat op een groot aantal versies van de BMW X1 en X3 leverbaar is, biedt een aantal sportieve en comfortverhogende extra’s. Beide modellen zijn uitgerust met aluminium dakrails, Xenon koplampen en een sportstuurwiel. Tot de uitrusting behoort verder een links en rechts gescheiden automatische airconditioning en het navigatiesysteem Business.

De X1 biedt verder Cruise Control met Active Braking (standaard op de X3) en een middenarmsteun, en de X3 Chrome Line Edition wordt standaard geleverd met een alarmsysteem klasse 3. Bovendien zijn de X1 en de X3 in deze uitvoeringen standaard voorzien van een 8-traps automatische transmissie.

BMW X3

De individuele opties vertegenwoordigen voor de BMW X1 een waarde van € 6.156,-, maar het Chrome Line Edition-pakket komt op een meerprijs van € 2.995,-.

Voor de BMW X3 bedraagt de waarde van deze opties normaal € 8.795,- maar tot 30 Juni is dat slechts € 3.595,-.

Respect Copyright!
%d bloggers like this: