BMW rust X5 M & X6 M uit met M-Performance Parts

Aangezien de nieuwe BMW X5 M en X6 M vies veel goedkoper zijn dan hun voorgangers, is er natuurlijk bij de kopers extra budget over.

En daar moeten we toch wat mee moeten ze in München gedacht hebben, want BMW presenteert sportieve M-Performance onderdelen voor de extra sportieve modellen van respectievelijk de X5- en X6-reeks.

Aan de buitenkant zijn zaken als een zwarte afwerking voor de radiatorgrill en de grill aan de zijkant, evenals zwarte logo's rondom in plaats van de standaard chromen afwerking te leveren. Zijspiegels in carbon design en de speciale M-livery maken de buitenkant vervolgens compleet.

Binnenin kan je in de deurdrempels een M-Performance belettering laten aanbrengen in geborsteld aluminium en voorzien van LED-verlichting. Carbon details voor het dashboard, middenconsole en de schakelpook zijn ook leverbaar.

Verder kan ook het stuur voorzien worden van enkele carbon details en is er een nieuwe overtrek voor extreme grip tijdens extreme situaties waarin je met deze SUV-jes natuurlijk gegarandeerd terecht komt. Leuk detail is overigens de blauwe markering in het midden van het stuur die volgens BMW het "Genuine motor sport feeling" moet benadrukken.

Subtieler kan het overigens bij de Individual-afdeling. Mocht je niet in het bezit zijn van een M-versie van de X5 of X6 dan zijn er ook nog M-Performance parts voor de normale versies (hier en hier).

BMW X5 M X6 M M-Performance Parts wit 2015 12 BMW X5 M X6 M M-Performance Parts wit 2015 13 BMW X5 M X6 M M-Performance Parts wit 2015 17

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: