BMW X5 en X6 M Competition in gelimiteerde First Edition oplage

Onder het motto “you never get a second chance for a first edition” brengt BMW een gelimiteerde eerst oplage van de X5 M en X6 M op de markt.

In het vooronder blijft echter alles bij hetzelfde, daar doet nog steeds de 625 pk sterke 4,4-liter biturbo V8 dienst, die nu voorzien is van een koolstofvezel afdekplaat. Woehoeeeee dus.

Verder zijn deze First Editions leverbaar in twee exclusieve kleuren. Frozen Dark Silver en Frozen Marina Bay Blue. Daarbij zijn de velgen aan de voorkant 21”-inch en aan de achterkant 22”-inch, in de kleur Jet Black uitgevoerd.

Rondom zien we verder extra carbon onderdelen, zoals speciale spiegelkappen en (bij de X6) een carbon achterspoiler. In het interieur weet je ook dat je niet zomaar een X5 M of X6 M hebt, dankzij de op de twee te kiezen carrosseriekleuren aansluitende two-tone lederen bekleding.

Contrasterende oranje stiksels, alcantara bekleding op de wangen van de stoelen en hemelbekleding van datzelfde materiaal maken het geheel compleet, net als het gelimiteerde aantal van 250 exemplaren per model.

De prijs is nog niet bekend, maar reken maar dat BMW deze First Editions met een flinke meerprijs zal verkopen. Mijn tip van de week, lekker voorbij lopen en voor een normale versie gaan.

Het geld wat je overhoudt kun je dan mooi bij je lokale benzinepomphouder achterlaten in deze moeilijke tijd.

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: