Buiten is het -11, binnen lekker comfortabel, desnoods met 296km/h | Bentley Mulsanne

Vorig jaar hadden we al wat informatie over een Bentley met allerlei leuke goodies, maar voor het komend modeljaar hebben ze toch nog wat nieuwe opties aan de,  al lange lijst, voor de Mulsanne toegevoegd.

Onder de naam ´Comfort Specification´ worden achterin speciale hoofd- en voetensteunen gemonteerd en ook lekkere zachte kussentjes met eendendons ontbreken niet. Dankzij de uiterst comfortabele stoelen kunnen zelfs met je voeten omhoog liggen en kun je dus maximaal relaxen tijdens een lange rit. Met een druk op de knop doe je zelfs de gordijnen dicht en doe je lekker een dutje.

Kies je voor de ´Entertainment Specification´ dan worden de tafeltjes in de stoelen uitgebreid met een iPad en draadloos toetsenbord (waar zagen we dat eerder?), een Wi-Fi-hotspot, Naim audio & entertainmentsysteem, 8”-inch schermen, een 20GB harddisk en Bluetooth hoofdtelefoons.

Aan de buitenkant kun je genieten van een drietal nieuwe kleuren: Dark Cashmere (grijs), Damson (rood/paars) en Portofino (blauw). Nog even kort de specs van de Mulsanne, 0-100 km/h in 5,3 seconden en een topsnelheid van 296 km/h. Niet slecht voor een kantoor, toch?

Respect Copyright!
%d bloggers like this: