Cadillac ATS leverbaar vanaf € 51.530,-

We hebben er even op moeten wachten maar Cadillac heeft nu eindelijk een goed alternatief voor de Audi A4, BMW 3-serie en Mercedes-Benz C-klasse.

De gloednieuwe ATS is de beste middenklasser die Cadillac tot nu toe in de markt heeft weten te zetten mede dankzij een perfecte gewichtsverhouding van 50/50, een 2,0-liter viercilinder turbomotor met 276Pk, 353Nm koppel en achterwielaandrijving.

Vooralsnog is dit de enige motor die in Nederland leverbaar is, over een diesel wordt nog nagedacht. Met de benzineversie is de ATS echter geen stakker. De sprint naar de honderd is na 6 seconden voorbij, de topsnelheid ligt rond de 230 km/h. Het verbruik komt uit op 8,2 liter per 100 kilometer.

De prijzen van de ATS starten bij € 51.530,-. Voor dat geld krijg je de handgeschakelde Elegance uitvoering. Deze wordt gevolgd door de Sport Luxury die minimaal € 55.590,- kost en de Performance-uitvoering vanaf € 58.720,-.

Topmodel is de Premium die leverbaar is vanaf € 62.300,- en voor een meerprijs van ongeveer drieduizend euro van vierwijlaandrijving voorzien kan worden. Een automaat kost ruim tweeduizend euro extra.

Respect Copyright!
%d bloggers like this: