Cigarette Racing Marauder GT: 217 km/h op water

Mercedes AMG en het Amerikaanse Cigarette Racing werken alweer bijna 8 jaar samen. Niet zozeer op technisch gebied, maar wel om elkaars doelgroepen te kunnen bereiken.

Zo zagen wel een G-klasse met een leuk bootje, maar het leukste bootje was toch dit exemplaar dat voor de gelegenheid samen met de SLS AMG werd gedemonstreerd.

Aangezien nu de AMG GT S op de markt is wordt het dus tijd voor een remake en wil in de vork van de 50 voets Marauder SS die speciaal voor de gelegenheid is omgedoopt tot Marauder GT. Zoals gezegd hoef je op technisch gebied géén overeenkomsten te verwachten en verder houden ze na hetzelfde kleurenschema wel zo’n beetje op.

Dat houdt echter niet in dat de Marauder GT S niet spectaculair is, want dankzij twee Mercury V8's (inderdaad niet eens van AMG) beschikt dit bootje over niet minder dan 1.550Pk. En dat maakt dan weer een topsnelheid van 217 km/h mogelijk. Op water welteverstaan en dat is echt gigantisch hard.

Over prijzen zullen we ’t hier niet hebben, maar als je de prijs van de AMG GT-S verdubbelt dan ga je enigszins in de juiste richting.

Mercedes AMG GT-S geel Cigarette Racing Marauder 2015 03 Mercedes AMG GT-S geel Cigarette Racing Marauder 2015 01 Mercedes AMG GT-S geel Cigarette Racing Marauder 2015 05 Mercedes AMG GT-S geel Cigarette Racing Marauder 2015 06 Mercedes AMG GT-S geel Cigarette Racing Marauder 2015 04 Mercedes AMG GT-S geel Cigarette Racing Marauder 2015 07 Mercedes AMG GT-S geel Cigarette Racing Marauder 2015 02

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: