Citroën DS4 e-HDi 115 nu ook met handgeschakelde versnellingsbak

De Citroën DS4 is vanaf nu ook verkrijgbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak. Eerder was de auto alleen te krijgen met een gerobotiseerde handbak en daar brengt Citroën dus verandering in. Het mooiste voor leaserijders is dat de 20% bijtelling blijft.

De DS4 e-HDi 115 (inderdaad 115Pk) komt in twee verschillende uitvoeringen op de markt, de Business en de So Chic. De Business richt zich uiteraard op de zakelijke markt en is voorzien van onder andere het eMyWay navigatiesysteem, Bluetooth, audiostreaming, parkeersensoren achter, klimaatcontrole, dodehoekdetectiesysteem, regen- en lichtsensoren, halflederen bekleding en uiteraard lichtmetalen velgen.

Citroen DS4 e-HDi 115 20 procent 2013 01

Daarnaast maakt Citroën meteen van de gelegenheid gebruik om een aantal nieuwe opties aan het DS4-gamma toe te voegen. Zo is er nu meer keuze uit het aanbod van geluiden voor de richtingaanwijzers en kleuren voor de dashboardverlichting.  Inderdaad, lees die zin nog maar eens.

De DS4 e-HDi is als Business edition per direct verkrijgbaar vanaf 28.330,- euro. Het verbruik en de CO2-uitstoot bedragen respectievelijk 4,4 liter per 100 kilometer en 110 gram per kilometer.

Respect Copyright!
%d bloggers like this: