Complimenten Honda, de nieuwe Insight ziet er uitstekend uit!

Tijdens een preview heeft Honda ons gisteren een blik laten werpen op de nieuwe Insight die later dit jaar op de markt moet komen. Ok, het is nog een concept, maar er werd verzekerd dat de finale versie niet veel af zal wijken van hetgeen we gezien hebben.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, dit wordt stiekem één van onze geheime favorieten. Want zeg nou zelf, vergeleken met de huidige suffe Insight hebben de Japanners hun huiswerk goed gedaan.

Het huidige model is zelfs te lelijk om hier als vergelijkende foto af te beelden!

De nieuwe Insight wordt een plaatje van een auto en het model hoeft zich dan ook niet meer in een donkere garage te verstoppen.

Uiteraard krijgt de Insight technisch een complete makeover. Zaken als Apple Carplay en Android Auto kunnen straks optioneel weergegeven worden op een 8"-inch touchscreen en ook aan het motto "ons ben zuunig" is hard gewerkt. Verder is een verscheidenheid aan standaard driver-assist technologieën van de partij zoals adaptieve cruise control en herkenning van verkeersborden.

De nieuwe Insight wordt gepositioneerd als een "premium" compacte hybride, een stap boven het vlaggenschip Civic dus en zal later dit jaar bij ons op de markt verschijnen.

1 comment

 1. Michiel 20 January, 2018 at 12:51 Reply

  Hoi Jasper

  Gelukkig ben je weer in actie.
  Het ziet er goed uit.
  Nu kan ik mijn dagelijkse portie autoweetjes met humor weer nuttigen.

  Groet,
  Michiel

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: