Crisis? 2.000ste Lamborghini Aventador geproduceerd, Roadster levertijd 1 jaar

De Lamborghini Aventador LP 700-4 heeft een mijlpaal in zijn bestaan bereikt met de productie van het 2.000ste exemplaar. De auto, met chassisnummer 2.000, in de kleur Nero Nemesis en met de Verenigde Staten als bestemming, rolde recent van de productielijn.

De nieuwe eigenaar, Thaddeus Arroyo, Chief Intelligence Officer bij AT&T, is een gepassioneerde Lamborghini-klant en is reeds in het bezit van een Lamborghini Gallardo LP 550-2 Spyder. Na een proefrit met de Aventador LP 700-4 tijdens een evenement van Lamborghini in Palm Beach was hij direct onder de indruk van de buitengewone prestaties van de auto. Zozeer zelfs, dat hij besloot hem te kopen. Dan weet je meteen waar je moet solliciteren.

Lamborghini-Aventador-LP700-4-Roadster-1

De productie in de fabriek in Sant’ Agata Bolognese (Italië) is voor de Aventador LP 700-4 aanzienlijk verhoogd ten opzichte van die van het vorige model. Bij de Murciélago, die in 2001 werd geïntroduceerd, rolde het 2.000ste exemplaar na 4,5 jaar in Maart 2006 van de lijn. De Aventador heeft deze mijlpaal in slechts twee jaar tijd bereikt, met momenteel een productie van bijna vijf auto’s per dag.

In 2013 breidde Lamborghini de Aventador modelserie verder uit door naast de coupé met de Aventador LP 700-4 Roadster ook een open versie van de supersportwagen te lanceren. De belangstelling voor dit nieuwe model lijkt geen grenzen te kennen en de levertijd voor beide modellen bedraagt inmiddels meer dan een jaar. In crisistijd wel te verstaan!

Lamborghini Aventador LP700-4 Grande Giro 01

Respect Copyright!
%d bloggers like this: