Cyrano de Bergerac...

Sportief en elegant noemt HAMANN hun versie van de Porsche Panamera. Om dat kracht bij te zetten hebben ze ‘m ook maar meteen een naam gegeven, de Cyrano. Over smaak valt niet te twisten zullen we maar zeggen…

De Cyrano heeft een body kit met perfect geïntegreerde daytime running LED’s. Daarnaast wordt de Panamera met deze kit 60mm breder waardoor deze GT er net even iets krachtiger uitziet dan zijn standaard broertje. Daarnaast worden nieuwe side-skirts, een achterspoiler en diffuser gemonteerd die door de HAMANN-engineers speciaal ontwikkeld zijn om de luchtstroom langs de auto te verbeteren en de wegligging te optimaliseren. Ook een nieuwe module voor de luchtvering die de Cyrano 30mm lager bij het asfalt legt zou hier aan bij moeten dragen.

Verder beschikt deze HAMANN over 22”-inch (!) velgen uitgevoerd in GunMetal. Aan de vooras vind je 265/30 en aan de achterkant zelfs een imposante 305/25. Het blijft niet alleen bij optische aanpassingen; ook op motorisch gebied biedt dit apparaat het nodige waar voor je geld, zo is het mogelijk om de Panamera Turbo van 80Pk’s extra (koppel + 120Nm) te voorzien. Deze aanpassingen zijn echter nog in ontwikkeling maar zoals het er nu uitziet is deze plus aan power volledig te realiseren door aanpassingen aan het motormanagement (ECU) en het monteren van een andere uitlaat.

Binnenin is alles mogelijk wat je maar kunt verzinnen om de Cyrano in een rijdende VIP-lounge te veranderen; leder, alcantara en alle overige zaken zijn volledig naar eigen smaak aan te passen.

Respect Copyright!
%d bloggers like this: