Dacia laat Dokker Stepway aan de wereld zien

Dacia presenteert de Dokker Stepway op de komende Autosalon van Parijs die de eerste week van Oktober van start gaat.

Deze uitvoering, die al beschikbaar was op de Sandero, geeft de Dokker een stoere crossover-look.

De speciale designelementen van de Dokker Stepway bestaan uit voorbumpers in carrosseriekleur, skidplates voor en achter, accenten rond de mistlampen in chroomkleur met satijnglans, zwarte wielkastverbreders en zijskirts, een in Dark Metal-kleur afwerking van de dakrails en buitenspiegelkappen en lichtmetalen velgen. De Dokker Stepway is leverbaar in Bleu Azurite, met een ‘Stepway’-badge op de voorportieren.

Dacia Dokker Stepway Grijs Blauw 2015 01

Het interieur van de Dokker Stepway is voorzien van speciale bekleding met Stepway-logo en subtiele blauwe stiksels. Diezelfde kleur blauw komt terug op het stuurwiel, in het tellerhuis en de ventilatieroosters. De kleur contrasteert uiteraard met de rest van het donkere interieur.

De standaard uitrusting van de dokker Stepway omvat het MEDIA NAV Multimedia- en navigatiesysteem, airconditioning, cruise control, een met leder bekleed stuurwiel en parkeersensoren achter. Ook zijn er talloze praktische opbergvakken aanwezig, zowel voor- als achterin.

Dacia Dokker Stepway Grijs Blauw 2015 03

De Dokker Stepway is alleen verkrijgbaar met een TCe 115-benzinemotor en wordt eind dit jaar in ons land verwacht. Het verbruik is vastgesteld op 5,8 liter per 100 kilometer, de bijbehorende CO2-uitstoot komt uit op 135 gram per kilometer. Prijzen worden op een later moment bekendgemaakt.

Dacia Dokker Stepway Grijs Blauw 2015 06 Dacia Dokker Stepway Grijs Blauw 2015 02

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: