Dacia maakt prijzen gefacelifte Duster bekend

Nadat Dacia eerder deze week al de prijzen van de nieuwe Logan MCV bekend maakte, is het vandaag de beurt aan de vernieuwde en stillere Duster die leverbaar wordt vanaf 16.990 euro,-.

Dacia biedt de nieuwe Duster aan in tweetal motorvarianten: de TCe 125 met een verbruik van 6,0-liter op benzine en de dCi 110 voorzien van een dieselmotor. De dCi is eventueel ook leverbaar met vierwielaandrijving.

Dacia Duster facelift blauw 2014 03

Leverbaar is de nieuwe Duster als Ambiance, Lauréate of Prestige. De diesel is uitsluitend als Prestige-uitvoering leverbaar.

De Ambiance is voorzien van onder meer ABS, ESC, dagrijverlichting en centrale portiervergrendeling.

Voor 1.500,- euro extra staat de Lauréate-uitvoering op de oprit die zaken als airconditioning, Dacia Plug & Radio (radio met MP3-speler, USB-aansluiting, Bluetooth en bediening op het stuurwiel), een boordcomputer en mistlampen aan de uitrusting toevoegt. Het interieur heeft in deze uitvoering bovendien een chiquere uitstraling door de toepassing van hoogglans grijze details.

Dacia Duster facelift blauw 2014 02

De Prestige is de meest luxueuze uitvoering van de Duster. Deze is leverbaar met de 125Pk sterke benzinemotor of met de 110Pk sterke diesel. De vanafprijs voor de Duster Prestige TCe 125 bedraagt 19.490,- euro, de dCi 110 is er voor prijzen vanaf 22.490,- euro. Kopers die prijs stellen op vierwielaandrijving kunnen de Duster dCi 110 Prestige ook als 4x4 bestellen voor prijzen vanaf 24.990 euro.

Afgezien van de bovengenoemde uitrusting is de Duster Prestige ook nog voorzien van 16” lichtmetalen velgen in dark metal, het MEDIANAV multimedia- en navigatiesysteem, cruise control en parkeersensoren in de achterbumper. Uiterlijk biedt de Prestige ook iets extra’s in de vorm van dakrails in chroomkleur met satijnglans.

De nieuwe Duster is vanaf 1 November te bestellen en staat begin December bij de dealer. Meer informatie vind je hier.

Respect Copyright!
%d bloggers like this: