De nieuwe Mercedes C-klasse met AMG-Line

Dat de nieuwe Mercedes C-klasse een mini-uitvoering van de S-klasse is zou wel eens een goede zet van het merk uit Stuttgart kunnen zijn, want die staat immers te boek als het beste wat je in automobielland kunt krijgen.

Met in het achterhoofd het succes van de nieuwe A- klasse en de CLA lijkt het daarom goed mogelijk dat de nieuwe C-klasse hoge ogen gaat gooien. Eén ding is zeker, voorzien van het AMG-Line pakket ziet de C-klasse er bijzonder appetijtelijk uit.

Archivnummer: SSPIP32063

Voorzien van het AMG Line exterieur en interieurpakket kost een C-klasse in de vorm van een C180 minimaal 42 mille.

Die is dan onder andere voorzien van AMG Styling (specifieke voor- en achterbumpers en zijdrempelbekledingen), sierlijsten van gepolijst aluminium, een sportonderstel met 15 millimeter verlaagde ophanging, radiatorbekleding met geïntegreerde Mercedes ster en twee lamellen in iridiumzilver mat met chroominleg en 18"-inch lichtmetaal  in 5-spakendesign.

Voor iets minder dan duizend euro extra wordt dat overigens multispaaks 19"-inch. En die zijn inderdaad nog veel mooier.

Mercedes C-klasse W205 wit 19 inch 2014

Binnenin zijn onder andere een combi-instrument met 2 buisvormige ronde instrumenten, een 13,97 centimeter groot multifunctioneel display, imitatieleder ARTICO in zwart en een multifunctioneel stuur in zwart Nappaleder te vinden.

Meer informatie vind je hier.

Archivnummer: SSPIP32084

Archivnummer: SSPIP32069

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: