De Opel Corsa is op leeftijd, tijd voor een actiemodelletje

De zaken lijken weer goed te gaan bij Opel, want de eerste drie maanden van dit jaar stond het merk op nummer één in de verkoopstatistieken. En dat had ongetwijfeld niemand verwacht.

De al op leeftijd zijnde Corsa is zelfs het op zeven na best verkochte model in ons land. Aangezien deze kleine rakker het einde van z’n levenscyclus aan het bereiken is, wordt het dus tijd voor een actiemodelletje en wel in de vorm van de Corsa Blitz.

De Corsa Blitz is leverbaar als 3- en 5-deurs met onder de kap naar keuze een 85Pk sterke 1,2-liter, een 100 Pk sterke 1.4 of de 1,2-liter Bi-Fuel voorzien van 83Pk.

Standaard beschikt de Blitz over een automatische airconditioning, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, mistlampen, donker getinte zijruiten en achterruit, een in delen neerklapbare achterbank, een uitlaatsierstuk en 16”-inch velgen.

Voor 695,- euro extra kan het Blitz-navigatiepakket meegeleverd worden dat bestaat uit Navi Touch & Connect, een in hoogte verstelbare passagiersstoel, parkeersensoren achter en een dubbele laadvloer.

De Corsa Blitz is per direct te bestellen en leverbaar vanaf net geen 14 mille.

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: