De perfecte coupé tussen de C- en S-klasse: Mercedes E-klasse E300 4-Matic

Terwijl de nieuwe Mercedes E-klasse als Cabriolet en Coupé nog staat te shinen op de beursvloer in Genève, kon het journaille al kennismaken met de laatste variant en natuurlijk hebben we daar alvast wat foto's van voor je.

Een variant die wat ondergetekende betreft op het lijstje moet staan bij iedereen die een 4-deurs coupé aan wil schaffen. Want, laten we eerlijk zijn, de overhang van een C-klasse als coupé klopt aan de achterkant gewoon niet en de S-klasse als tweedeurs variant is net even een tikkie te lomp.

Een heerlijk goed gelukte auto dus die nieuwe E-klasse en als de hieronder in het brons afgebeelde E300 4-Matic ook nog eens perfect uitgevoerd. Vergeet meteen de rode E220 diesel, die ziet er dan weer niet uit. Elegantie komt dus in meerdere smaken. Of niet.

Om je nog een keertje te herinneren aan z'n voorgangers hebben we ook nog even een plaatje van de vorige generaties toegevoegd. Alles wat je verder over de E-klasse zonder dak moet weten lees je hier, over de coupé vind je hier alles wat je moet weten.

De prijzen staan dan weer hier.

 

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: