De Porsche Panamera GTS door de ogen van Maria Sharapova

Porsche ambassadrice Maria Sharapova presenteert haar interpretatie van de Porsche Panamera GTS: de Porsche Panamera GTS “by Maria Sharapova”. De toptennisster deed dit na een bezoek aan haar geboortestad Sochi. En het mag gezegd worden, deze GTS ziet er niet verkeerd uit.

Porsche Panamera GTS V8 Maria Sharapova Edition Sochi wit 2014 02

De Porsche Panamera GTS “by Maria Sharapova” onderscheidt zich door tal van opties. Ze zijn afkomstig van Porsche's Exclusive afdeling die exclusieve extra’s biedt en in staat is de meest ongewone wensen van klanten te laten uitkomen. Hij is onder andere voorzien van LED-koplampen met zwarte afwerking en Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS+), donkergekleurde LED-achterlichtunits en zwarte uiteinden van de sportuitlaat. De 20"-inch Panamera Sport velgen sluiten er, volgens Porsche dan, perfect op aan door hun hoogglans zwarte afwerking.

Porsche Panamera GTS V8 Maria Sharapova Edition Sochi wit 2014 03

Tot de opties van de Porsche Panamera GTS “by Maria Sharapova” behoort een uitgebreide lederen interieurafwerking. De stiknaden zijn uitgevoerd in de kleuren Crema en Dunkelgrau. De wijzerplaten van het instrumentenpaneel hebben dezelfde kleur als de carrosserie (Carrera White) wat ook geldt voor de sleutel van de auto. De hoofdsteunen voor- en achterin zijn voorzien van het Porsche wapen in reliëf. De armsteunen bij de middenconsole hebben het opschrift Panamera GTS gekregen. Als stijlvol en sportief accent zijn de dorpels met carbon afgewerkt en voorzien van de aanduiding “Maria Sharapova”.

Porsche Panamera GTS V8 Maria Sharapova Edition Sochi wit 2014 01

De Porsche Panamera GTS is voorzien van een 4,8-liter V8-motor die 440Pk levert bij 6.700 tpm. De acceleratie van nul naar honderd kilometer per uur is in 4,4 seconden afgerond, de topsnelheid bedraagt 288 km/h.

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: