De ultieme accessoire voor de Mercedes S-klasse Cabriolet

Aangezien de staatsloterij vanavond weer een aantal winnaars kent, hebben we vast de ultieme accessoire voor je nieuwe Mercedes S-klasse Cabriolet. Want die ga je natuurlijk morgen nog halen als je vanavond wint.

Mercedes haalde officieel het doek - en dak - van de S-Klasse Cabriolet op het autosalon van Frankfurt, maar dat is natuurlijk niet echt een geweldige happening om de meest chique cabriolet van het moment aan de wereld te tonen.

Dat doe je natuurlijk op een boot. Jachtenbouwer 'Silver Yachts' gaf Mercedes daarom de beschikking over hun nieuwste jacht, de 'Silver Fast'. Een jacht met de prijs van meer dan een miljoen euro per meter. Iets specifieker?

Vooruit, het uit aluminium opgetrokken jacht (zelfs de motor is van aluminium) is 77 meter lang en kost minimaal 79,5 miljoen euro. Jawel bijna 80 miljoen euro. Dat is best aardig als accessoire en een stuk duurder dan deze twee ton kostende klokje voor de Bentley Bentayga.

In ruil voor die 80 miljoen krijg je natuurlijk wel het snelste jacht ooit gebouwd (in z'n klasse) inclusief een wintertuin voor de gasten en een prachtige parkeerplaats voor je S-Klasse Cabriolet. Eén probleempje heb je wel, waar moet nu je helikopter landen?

Mercedes S-klasse Cabriolet jacht 03 Mercedes S-klasse Cabriolet jacht 02 Mercedes S-klasse Cabriolet jacht 01 Mercedes S-klasse Cabriolet jacht 07 Mercedes S-klasse Cabriolet jacht 05 Mercedes S-klasse Cabriolet jacht 06 Mercedes S-klasse Cabriolet jacht 04

Leave a reply