De vernieuwde Mercedes B-klasse met AMG-line

Met ingang van volgend jaar is de nieuwe Mercedes B-klasse ook te leveren als AMG-Line, zeg maar voor de bejaarde die een sportief uitziende B-klasse op de oprit wil hebben staan.

De AMG styling voor je familievan is vanaf Januari te leveren en te herkennen aan de typische AMG-bumpers. Ook sportiever afgestelde besturing en een verlaagd onderstel zijn dan aanwezig.

De pijpen van de uitlaat zijn voor een  mooier voorkomen in de achterbumper geïntegreerd en de grille beschikt over twee lamellen die in de kleur Iridium zilver gespoten zijn.

Pressefahrveranstaltung Mercedes Benz, B-Klasse,  Mallorca Oktob

AMG lichtmetalen velgen in een vijf-dubbelspaaksdesign en in het titaangrijs gespoten maken het uiterlijk compleet. De velgen zijn overigens 18"-inch groot en daaromheen worden 225/40 banden gemonteerd.

Ook binnenin levert het bestellen van de AMG-Line wat op dankzij een Cupholder (géén grap!), zonnekleppen met verlichte spiegels, een zwarte dakhemel, een pakket om het zitcomfort te bevorderen en een multifunctioneel sportstuur voorzien van contrasterende rode stiksels.

Zilver randen rondom de ventilatieroosters, een zwarte ARTICO/DINAMICA combinatie voor de stoelen en het nodige zilver, rood en carbon maken het geheel met een AMG-matten set tot de meest sportief uitziende B-klasse die je in de showroom van je Mercedes kunt bestellen.

Misschien moet er maar een wet komen die verplicht dat iedere B-klasse zo de showroom verlaat, want met AMG-ondersteuning ziet deze MPV er nog enigszins leuk uit.

Pressefahrveranstaltung Mercedes Benz, B-Klasse,  Mallorca Oktob Pressefahrveranstaltung Mercedes Benz, B-Klasse,  Mallorca Oktob Pressefahrveranstaltung Mercedes Benz, B-Klasse,  Mallorca Oktob Pressefahrveranstaltung Mercedes Benz, B-Klasse,  Mallorca Oktob

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: