Deze modellen brengt Mercedes volgend jaar op de markt

Mercedes heeft net na de introductie van de nieuwe GLS-klasse laten weten welke modellen we komend jaar van het merk mogen verwachten.

Zo is hieronder te zien dat vanaf de lente de reeds voorgestelde S-klasse Cabriolet bij de dealers staat. Dat is niet de enige cabriolet die we volgend jaar van Das Haus mogen verwachten, want na de  facelift van de SL en SLK, die laatste zal dan overigens SLC gaan heten, volgt ook nog de C-klasse zonder dak. Het lijkt er dus nu al sterk op dat 2016 een bijzonder zonnig jaar voor het merk gaat worden.

Mercedes modellen 2016

Verder komt natuurlijk de nieuwe E-klasse als Limousine al in de lente op de markt. Die staat dus gegarandeerd op de AutoSalon van Genève. Op de Estate is het wachten tot in het jaar. Tenslotte komt in het najaar ook nog de GLC Coupé als rivaal voor de BMW X4 op de markt.

Grote afwezigen op dit lijstje zijn de nieuwe CLS-klasse en de vierpersoons AMG GT; die hoef je dus zeker niet te verwachten. Maar ja, de GLS-klasse die in Maart bij de dealer staat is ook in géén velden of wegen te bekennen, een verrassing is dus zeker niet uitgesloten.

Mercedes S-klasse AMG Cabriolet S500 S63 2016 24 Mercedes S-klasse AMG Cabriolet S500 S63 2016 26

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: