Dit is de First Edition #1-uitvoering van de Audi Q2 bij onze Oosterburen

Met de lancering van zijn nieuwe compacte SUV heeft Audi wat mij betreft een mooie troef in z’n segment in handen, ondanks z’n prijs. Onze Oosterburen hebben het echter nog mooier, want daar wordt in de late herfst de Q2 leverbaar als de hierboven afgebeelde "Edition #1".

Die uitvoering is uitsluitend geschilderd in Quantum grijs met zwarte en Manhattan grijze details, antraciet-zwarte 19”-inch vijf-arm rotor Audi Sport design velgen, het Titan Black styling pakket van Audi Exclusive en een scala aan opties doen de rest. Categorietje doe mij die maar dus.

Aan de binnenkant zijn sportsstoelen met hoogteverstelling, een multifunctioneel lederen sportstuur en een lederpakket te vinden. In het donker zorgt de in tien kleuren instelbare LED-achtergrondverlichting voor de juiste sfeer.

De Audi Q2 Edition #1 is beschikbaar met alle motorvarianten. De verkoop start begin september, het Edition-model staat daar later bij de dealers. Of ‘ie ook bij ons verkocht gaat worden is nog niet bekend.

Om je het verschil met een gewone Q2 even te laten zien, hebben we ze hieronder even naast elkaar gezet voor je. Nog vragen? Meer over de Q2 lees je hier.

Audi Q2 Cuba rood geel Quattro SUV 11 Audi Q2 First Edition Quattro grijs 2017

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: