Dit is de Porsche Taycan met SportDesign-pakket

Iedereen heeft een mening over elektrische auto’s, maar over de Porsche Taycan is die mening eensgezind. Zo geniet de zero-emissie sedan uit Stuttgart van zeer positieve eerste reacties van fans en media.

Het is gewoon simpelweg moeilijk te ontkennen dat de Taycan een zeer goed uitziende elektrische auto is. Zelfs in standaardtrim is deze Porsche een slanke en goed geproportioneerde auto. Mocht je interesse hebben dan kan de Exclusieve Manufaktur-divisie van Porsche ‘m nog aantrekkelijker voor je maken.

Eind vorige maand presenteerde het merk uit Zuffenhausen al een getweakte Taycan met exclusieve accenten, maar nu heeft Porsche het SportDesign-pakket Carbon voor de Taycan Turbo geïntroduceerd, afkomstig van dezelfde divisie.

Allereerst moet ik toegeven dat deze blauwe exterieurkleur inderdaad wel eens de beste kleur voor de Taycan zou kunnen zijn. Tel daar de goodies van de Exclusieve Manufaktur-divisie bij op en het resultaat is wat mij betreft prachtig.

De spoilers aan de achterkant en voorkant, plus de nieuwe sideskirts zorgen dat de Taycan Turbo er sportiever uitziet, maar hebben absoluut geen invloed op het stijlvolle uiterlijk.

Net als de vorige Taycan van de Exclusive Manufaktur-divisie, krijgt dit voorbeeld een paar LED-matrixkoplampen met Dynamic Light System Plus, met gemodificeerde driedimensionale grafische afbeeldingen. Er is ook een set van 21”-inch Exclusief ontworpen velgen met aeroblades gemaakt van gesmeed en gefreesd koolstof beschikbaar.

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: