Dit zijn de eerste details van de nieuwe Mercedes A-klasse

Dit zijn de allereerste details van de nieuwe Mercedes A-klasse. Meer dan kleine uiterlijke teasers zijn de afbeeldingen tot nu toe niet, maar we wilden ze je toch alvast laten zien.

Zo blijft het zijaanzicht nog steeds een mysterie en ook het totaalplaatje is natuurlijk nog niet te zien. De fabrikant zelf promoot het nieuwe model als "aanpasbaar, met een sportief ontwerp, de nieuwste spraakherkenning en intuïtieve gebruikersinterface".

Parallel daaraan belooft MBUX, de nieuwe generatie van het COMAND infotainmentsysteem een uitgebreid spraak- en assistentiepakket dat volgens het merk met de ster normen zal stellen in het segment van de compacte wagens.

Verder zijn zaken Multibeam LED, een breedbeeld-cockpit met bediening via het aanraakscherm, evenals een navigatie-display met augmented reality-technologie en intelligente spraakbediening optioneel van de partij.

Die laatste is te activeren door "Hey, Mercedes" en kan dan natuurlijk gesproken zinnen zoals “ ik heb ’t koud” of “ik wil graag gaan eten” herkennen en actie daarop ondernemen.

De komende generatie A-klasse, die intern bekend staat als W177,  is het nieuwste innovatiemodel van Mercedes dat parallel wordt aangeboden met de technologie van de hogere voertuigklassen. De wereldpremière van het voertuig vindt plaats op 2 februari 2018 in Amsterdam, de verkoopuitgave start in maart.

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: