DMC Ferrari F12 Berlinetta is apart en heet Spia

Vorige week hadden we al een door de Duitse Tuner DMC onder handen genomen Lamborghini Aventador.

Daar maakten we de opmerking bij dat het er de afgelopen tijd sterk op leek dat de Lamborghini Aventador niet meer het meest favoriete speeltje van de tuners was maar dat die plaats was ingenomen door de Ferrari F12 Berlinetta.

En zie hier, nog geen week later presenteert DMC hun versie van de F12 Berlinetta. Officieel zijn het nog photoshops maar op de plaatjes is duidelijk te zien dat DMC een radicalere weg gaat dan Wheelsandmore en Novitec Rosso.

Met een flink afwijkende kleur, hele dikke velgen en een soort van body-kit wil DMC zich onderscheiden van de massa die alleen maar andere velgen onder de F12 zet.

De DMC Berlinetta heeft iets duisters, zeker door de diepblauwe lak en zwarte acherlichten. Alle additionele body-parts en spoilers zijn uiteraard vervaardigd uit koolstofvezel, behalve het uitlaatsysteem. Dat is dan weer gemaakt van titanium.

Deze nieuwe uitlaat geeft de F12 Berlinetta een klein beetje meer vermogen, namelijk 764Pk in plaats van de standaard 740Pk.  Tot slot verlaagd DMC het onderstel, zorgt voor een nog betere wegligging en monteert 21"-inch velgen.

Respect Copyright!
%d bloggers like this: