Edition C: actiemodelletje van de Mercedes C-klasse

Het is geen geheim meer dat Mercedes volgend jaar de nieuwe C-klasse presenteert. Met die gedachte in het achterhoofd wil het Duitse merk nog één keer de huidige versie in de schijnwerpers zetten met de Edition C-modellen, die uiteraard over de nodige extra’s beschikken.

Mercedes Benz C-klasse sedan avant coupe edition w204 2013 01

De 'Edition C' is leverbaar als Sedan, Coupé en Estate en is herkenbaar aan de zwarte lamellen in de grille, zwarte behuizing van de koplampunits, chromen accenten en verchroomde uitlaatpijpen. Verder zijn 17”-inch velgen standaard, 18”-inch is optioneel in verschillende designs leverbaar.

De ‘Edition C’ Coupé is direct herkenbaar aan de AMG vóór- en achterskirts en dorpelverbreders, terwijl de Limousine- en Estate-modellen gecombineerd kunnen worden met de AVANTGARDE-uitrusting.

Mercedes Benz C-klasse sedan avant coupe edition w204 2013 04

In het interieur zijn sportstoelen met handgemaakt ARTICO leer/ zwart DINAMICA microvezel (AMG-sportstoelen in de Coupé) met two-tone contrasterende stiksels in blauw/alpaca grijs, en een afwerking met donker aluminium te vinden.

Het standaard aanwezige driespaaks multifunctionele sportstuur is afgewerkt met nappaleer. Een multifunctionele kleurendisplay, met ATTENTION ASSIST rond het geheel af.

Mercedes Benz C-klasse sedan avant coupe edition w204 2013 05

De C-Klasse ‘Edition C’ is verkrijgbaar vanaf € 37.601,- als Sedan, € 39.522,- als Estate en vanaf net iets meer dan 40 mille voor de Coupé.

Mercedes Benz C-klasse sedan avant coupe edition w204 2013 03

Respect Copyright!
%d bloggers like this: